Fisioteràpia - Osteopatia

Estética Llamas dins de la seva preocupació per la salut introdueix un altre servei, l´osteopatia, un innovador tractament per disposar els nostres clients.

L’osteopatia examina l’individu en el seu conjunt i busca sempre la causa del trastorn o de la disfunció.

 Es considera la persona com un tot, tant en la seva vessant física i emocional, on l’estructura (anatomia) i la funció (fisiologia) estan continuament relacionades.

La pràctica osteopàtica, mitjançant les manipulacions  corretgeix disfuncions estructurals, viscerals, neurològiques, endocrines i immunològiques. El seu objectiu és restaurar l’equilibri mecànic global de l’individu (homeòstasis) respectant els principis generals de la medicina.

Depenent de les disfuncions trobades hi ha diferents punts d´actuació:

  • Osteopatía estructural: S´utilitza per recolocar el sistema musculo-esqueletic i la postura del cos. Traumatismes, fuetada cervical, torticulis congènita, discopaties...
  • Osteopatía craneal: Es basa en la motilitat dels ossos del crani, aixó, millora problemes com migranya, maretjos, vèrtigs…
  • Osteopatía visceral: Treballa a nivell de les visceres del cos, principalment els seus lligaments. Tractaments de reestrenyiment, colon irritable, problemes estomacals..
  • Massatge:  Holistic, esportiu, descontracturant, sobrecarregues...
  • Estiraments, vendatges, movilitzacions articulars...

Un cop identificada i tractada la lesió, retorna l’equilibri saludable.

 

Mètode:: la meva filosofia de treball és fer primer un diagnostic de la disfunció que causa una lesió per tal de aplicar les tècniques més adecuades. Es fa un tratament global de tot al cos i de la seu biomecànica.

Es a dir per exemple, una lesió de turmell antiga pot donar un dolor indirecta a nivell cervical per les seves cadenas musculars.  

Preu:  40€ (inclòs la primera visita).

Durada una hora apròx.

 Sr. Francisco J. Pérez Domingo, Col. 4127 s´incorpora al Centre d´ Estetica Llamas diplomat en FISIOTERAPIA I OSTEOPATIA, amb una estesa experiència professional.

Va cursar els seus estudis a:  Universitat Internacional de Catalunya

Escola d´osteopatia de Barcelona & European School of Osteopathy of Wales (London).