Tractaments alternatius

Cromoteràpia

És la utilització del color per tractar diferents problemes, tant físics com emocionals. La cromoteràpia és una tècnica molt antiga; i per treballar amb els colors el primer que es farà és determinar quin color ens fa falta segons el problema o la necessitat. Massatge recomanat per relaxar-se, desconnectar, donar-se un capritx, sentir-se millor.

El tractament consisteix en un píling facial + píling corporal amb massatge relaxant.

 

Aromateràpia

Aquesta teràpia està basada en l’acció terapèutica de les mol·lècules bioquímiques de l’oli essencial; ajuda tant en l’aspecte físic com emocional. La barreja de l’essència, l’escollirà la terapeuta mirant la més adequada i beneficiosa per al client/a.
Massatge recomanat per estimular, donar vitalitat, autoestima, relaxant... És un massatge personalitzat i a cada persona li realitzarem el massatge amb l’oli que més la beneficiï.

El tractament consisteix en un píling facial + píling corporal d’oli d’extracte de roses amb massatge d’olis essencials.

 

Fangoteràpia

Aportació de minerals i oligoelements per activar la circulació mobilitzant l’aigua corporal quan hi ha retenció de líquids i té una capacitat impressionant d’eliminar tota substància tòxica que hi hagi.

Desinflamant, refrescant, absorbent, descongestiu, purificant, antisèptic, cicatritzant i calmant. Aporta minerals i oligoelements per activar la circulació mobilitzant l’aigua corporal quan hi ha retenció de líquids i té una capacitat impressionant per eliminar qualsevol substància tòxica que hi hagi.
La terra és un element viu que transmet al nostre cos les seves propietats i l’ajuda a reactivar i estimular les funcions naturals.

Propietats: desinflamatori, refrescant, absorbent, descongestiu, purificant, antisèptic, cicatritzant i calmant.

 

Massatge amb pedres calentes

Les pedres calentes ajuden a combatre el dolor, relaxen, revitalitzen, il·luminen i oxigenen la pell. Les pedres provenen de la Xina, el Japó, Arizona i Hawaii i el seu calor magnètic, combinat amb un massatge, revitalitza, aporta energia i oxigena la pell de tot el cos. Recomanat per calmar dolor, relaxar-se.

El tractament consisteix en un píling facial + píling corporal + massatge amb pedres calentes.

 

Massatge or i cava

Aquest massatge és tot un luxe ja que el cava està elaborat a partir del raïm, fruit utilitzat en cosmètica i incorporat a les fórmules com a ingredient actiu per combatre els factors que causen l’envelliment prematur de la pell, gràcies a l’acció dels radicals lliures i antioxidants del raïm; i l’or, aplicat en la cosmètica, lluita contra l’envelliment cel·lular, ajuda a reforçar les defenses naturals, nodreix la pell i crea un escut protector. Recomanat per hidratar i tonificar, relaxar-se... És perfecte per a ocasions especials, en què podràs lluir una pell espectacular.

El tractament consisteix en un bany d’hidromassatge de cava amb copa de cava i tastet de fruites + massatge amb làmines d’or.

 

Reiki amb pedres semiprecioses

El poder de les pedres és energètic perquè les pedres funcionen com una bateria o un  condensador d’energia, depenent del tipus de pedra. Els minerals formen part de la primera teràpia manual per calmar el dolor per fricció. Massatge recomanat per modificar i corregir les nostres freqüències de vibració alterades, bloqueig muscular, artritis, antiestrès .

El tractament consisteix en un bany d’hidromassatge + píling facial + massatge amb pedres semiprecioses.

 

Tractament de llet i mel

Mascareta corporal de llet i mel equilibrant del PH i mineralitzant. Cuida i mima la pell seca i escatada mitjançant l’àcid làctic. Gràcies a la vitamina de la llet en pols i els oligoelements s’activa el metabolisme de la pell.

Recomanat per remineralitzar, calmar després del sol, equilibrar el PH àcid.

El tractament consisteix en un píling + mascareta llet i mel + massatge.

 

Tractament de seda de caixmir

Millora la resistència de la pell i la protegeix d’irritacions i vermellors; relaxa i dispersa la llum per lluir la pell radiant i suau, atenua línies petites i suaus, dóna una brillantor vellutada i sedosa i un resultat de pell fresca, homogènia i atractiva.

Recomanat a tothom ja que és un luxe i un gust fer aquest tractament.

El tractament consisteix en un píling amb oli de pètals de rosa + mascareta de seda.

 

Reflexologia

Tècnica manual de massatge basada en el fet que tot l’organisme està relacionat entre si, tant fisiològicament com meridianament. Per mitjà dels peus s’activen o s’estimulen els punts reflexos per aconseguir un més bon funcionament del nostre sistema, tant digestiu, com nerviós, immunitari..., depenent de la  necessitat de cada persona.