Tractaments postpart

L'OBJECTIU DEL TRACTAMENT POST PART

L'objectiu d'un tractament a nivell estètic és la recuperació de les alteracions fisiques internes i externes que es presenten desprès del part, sempre tenint en compte la salut i el benestar de la mare i el nadó.

QUAN S'ACONSELLA INICIAR UN TRACTAMENT POST PART

A partir de la finalitació del puerperi, sempre que no hi hagui contraindicacions mèdiques.Els resultats són més espectaculars si el tractament s'inicia el més aviat possible. Els tractaments no impliquen cap risc per l'alletament, degut a que disposem d'un gran ventall de tractaments adequats a cada cas i en molts casos utilitzem productes naturals.

METODOLOGIA DELS TRACTAMENTS

Al centre d'estètica Llamas seguim un protocol  de tractaments fets a " mida" per a cada persona i cada cas. Consisteix en l'aplicació combinada de tractaments manuals i tractaments amb aparatologia d'alta tecnologia.

APARELLS D'ALTA TECNOLOGIA

És l'alternativa als tractaments quirúrgics. Dins d'aquesta combinació de tractaments que inclou la nostra metodologia és molt important l'aplicació de la tecnologia que esn aporten aparells de lína avançada d'última generació.

L'utilització d'aquests aparells son una alternativa als tractaments quirúrgics sense cap risc per la salut i amb resultats molt satisfactoris.

PAUTES ALIMENTÀRIES

En la gran majoria de casos és necesari dur a terme un control exaustiu en les pautes alimentàries.

Depenen del sobrepès que tenen les nostres clientes recomenem diferents tipus de dietes sempre controlades i revisades per els nostres professionals.

En cas de que les clientes pateixin ansietat apliquem auriculopuntura per controlar i calmar les ganes de menjar excesivament.

BENEFICIS

  • Resultats espectaculars i professionals a curt termini
  • Ajudar a la dona a recuperar la seva figura d'abans de l'embaràs.
  • Sentir-se bé amb el seu cos, augmentant la seva autoestima.
  • Millora esteticament i de salut en casos de sobrepès, greix abdominal localitzat, mala circulació....